Revista de Psihologie

 

Director fondator: Mihai Ralea

 

Anul apariţiei: 1955
Editura Academiei Române
ISSN: 0034-8759
Numere/an: 4/1

 

 


 

Echipa editorială

Revista de Psihologie a Academiei Române apare fără întrerupere din anul 1955.

Revista de Psihologie este condusă de un Colegiul de redacţie cu sprijinul unui Comitet consultativ internaţional, reunind specialişti de renume din ţară şi străinătate, care supervizează calitatea ştiinţifică a articolelor publicate şi asigură promovarea publicaţiei în mediile ştiinţifice din România şi din străinătate.

Membrii Consiliului editorial au fost numiţi de conducerea Academiei Române, în şedinţa Prezidiului Academiei Române din data de 8.10.2009, prin Decizia nr. 73-74/2009 şi completată prin Decizia nr. 219/2011 din data de 1.03.2011, cu avizul secţiei de specialitate (Filosofie, Teologie, Psihologie şi Pedagogie).

 

Colecţia Revistei de Psihologie

Colecţia Revistei este disponibilă pentru consultare la Biblioteca Departamentului de Psihologie, la Biblioteca Academiei Române, precum şi la alte biblioteci importante din ţară şi din străinătate. 

Pentru a consulta  rezumatele articolelor publicate în Revista de Psihologie în ultimii ani, precum şi o parte dintre articolele publicate recent, vă rugăm să accesaţi secţiunea: Numere publicate.

 {shareit}